post

Drie novellen

Patchouli Boek nr. 1

Luuk gaat een verwarrende periode tegemoet. Terwijl zijn moeder op sterven ligt, wordt hij verliefd op het knapste meisje van de klas. Dat hij zo in beslag genomen wordt door zijn gevoelens voor Patricia en niet uitsluitend in gedachten bij zijn moeder is veroorzaakt schuldgevoel. Als de dood van zijn moeder nadert en de liefde tussen Luuk en Patricia opbloeit, wisselen stil verdriet en opwinding elkaar af.

Lees hier een fragment van Patchouli.

Patatjeoorlog Boek nr. 2

Joy en Kelly zijn veertien. Twee hartsvriendinnen. Ze zijn samen één en delen alles: jongens, geld en lauwe cola. Joy en Kelly hebben een geheime plek, een vergeten bankje in de duinen waar nooit iemand komt. Daar praten ze. Over schurende strings, over soldaten die kinderen doodschieten en over de voordelen van condooms met een smaakje. Ze praten over roze koeken en over God die niet bestaat. Joy en Kelly proberen van het leven te houden, maar het leven houdt niet altijd van hen.

Lees hier een fragment van Patatje oorlog.

Landjepik Boek nr. 3

Ana is zwanger. Evren zegt dat hij de vader is en wil met haar trouwen. Maar daar moet Ana niet aan denken. Ana wil maar één ding: weg uit het kille Nederland, zo snel mogelijk terug naar Kosovo. Helemaal ongevoelig voor de liefde van Evren is ze niet. Bovendien kan hij autorijden. Samen vluchten ze in een gestolen BMW de stad uit. Op weg naar Kosovo. Tot de benzine op is.

Lees hier een fragment uit Landjepik.